Search
  • Fredrica Posse

Vegan Fettuccine Carbonara

Updated: Mar 27, 2019


Ingredienser

  • 1 grönsaksbuljong - upplöst i 5 msk varmvatten (utan smakförstärkare)

  • ½ rödlök - hackad

  • 2 msk färsk persilja - hackad

  • 8 champinjoner - skivad

  • ½ - 1 pack Vegusto No-Moo Ostsås

  • ½ pack Vegansk skinka - (alternativt shiitake svamp)

  • 250 ml matlagningsgrädde - (ex oatly)

  • 250g Tagliatelle pasta - välj fullkorn eller glutenfritt

  • Salt & svartpeppar

  • Vegusto No-Moo Pikant ost - riven

  • Färsk Oregano Tillagning - Koka tagliatelle enligt anvisningarna. - Stek röd lök och vego skinka/shiitake svamp på medelvärme i en stor non-stick stekpanna / wok, tillsätt en skvätt vatten då och då för att blandningen inte ska fastna. - Lägg till svampen och stek i ca 1 minut till. Tillsätt salt & peppar. - Häll i den färdig kokta pastan i stekpannan. - Ha i Vegusto No Moo Sås och matlagningsgrädden och rör om. - Tillsätt persilja och servera omedelbart. - Riv över Vegusto No Moo Pikant. Garnera med färsk oregano.


Avnjut denna utsökt goda krämiga med nära och kära <3


41 views